Small Business långivere

Small Business långivere er certificeret af den amerikanske Small Business Administration for at give garanti for finansiering til små virksomhedsejere. Variation af ansøgere og de forskellige virksomhedstyper, SBA partnerne med deres udlån partnere til at gøre det lettere for små virksomheder at opnå finansiering til nye nystartede virksomheder. Deres engagement har gjort det muligt for ejere af små virksomheder at opnå lån for en længere periode og dermed reducere de månedlige afdrag afholdt. Dette giver virksomheder en længere periode af tid til at modnes og stabilisere uden at skulle bære den tunge byrde for et stort lån tilbagebetaling beløb.
Med dette, har SBA udpeget en liste over et par tusinde udlån partnere i hver enkelt stat at udvide denne facilitet til offentligheden. Låntagere er naturligvis stadig forpligtet til at indsende full-fledge lån ansøgning forslag til långiver med forskellen, SBA er garant for sådanne lån. Dette betyder typisk, at hvis låntager misligholder end risikoen for manglende tilbagebetaling vil falde over SBA, som de vil derefter være ansvarlig for tilbagebetaling af lånet.
Kriterier for små virksomheder lån skal desuden 90% af alle virksomheder kvalificerede ansøgere til disse lån. Bortset fra at, bebyrdes virksomhederne ikke med ballon betalinger og høje renter, som ellers ville blive tilbudt af enhver anden kommerciel långiver. Derudover er fastforrentede lån og variabelt lån tilgængelige for virksomhedsejere. Derfor, virksomhedsejere har flere muligheder til at beslutte typen lån, der ville være egnet til deres forretning.
Med henblik på erhvervelse af en lille virksomhed lån er forskellige alt efter virksomhed. Ejere af små virksomheder kan få lån til at købe fast ejendom til ekspansion forretningsformål at give cash flow til at støtte et stort projekt at lease maskiner at drive en forretning, at bruge som driftskapital eller købe beholdning. Uanset hvad årsagen kan være, business lån er evalueret et godkendt af disse mikro långivere efter en grundig evaluering af den erhvervsmæssige baggrund, levedygtighed og formål. Den eneste forskel er, at gennem støtte af SBA, de er mere villige til at give lån, da deres risiko er minimal med afdrag garanteres af en regering agentur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *