Praksis af ergonomi

Hvordan kan du anvende ergonomi til dit arbejdsliv?
Tak til undersøgelse af ergonomi, kan vi nu finde bedre måder at arbejde. Det har vist sig, at vores kroppe kan være under stress og spændinger, selv når vi sidder ved et skrivebord. Anvendelsen af teknikker lært gennem undersøgelse af arbejdsmiljøet hjælper kroppen til at arbejde bedre og mere effektivt.
Ofte, er der enkle ændringer til den måde, folk sidde og flytte, der virkelig kan hjælpe lindre spændinger. Noget så simpelt som hvor computerskærmen er placeret kan gøre sådan en forskel. Disse teknikker er lette at anvende; alt det kræver er lidt viden.
Anvende ergonomi på hverdagen
Selv simple daglige aktiviteter kan betragtes som skadelig for menneskers sundhed. For eksempel taler i telefon for lange perioder kan være skadelige for din kropsholdning og skabe spænding. I virkeligheden, når de fleste mennesker bruger en traditionel telefon, nedturen de ene skulder, bøjet det ind i øret, så de lytter og taler. Dette gør i sidste ende kroppen ubehageligt, selvom skifte mellem ørerne.
I dette tilfælde anbefales det, at alle, der bruger telefon i lange perioder af tid investere i en hoved til deres telefon. Anden muligheden er at bruge en højttalertelefon. Begge produkter vil lindre stress på skulder og arm.
Et andet eksempel ville siddende i lange perioder. Dette lægger pres på din ryg, din bagdel og endda dine ben. Nogle siddende stillinger kan selv klippe ud omløb til dine ben og fødder, der er usundt. Mulige løsninger ville være faktisk flytte med hyppige mellemrum. Hvis du er tvunget til at sidde i lange perioder, vil en readjusting stol, der lader dig flytte og strække regelmæssigt hjælpe. Hvis du kan, stå op og strække, eller prøve at gøre andre opgaver, mens stående eller flytte rundt.
Anvendelsen af ergonomi på arbejdspladsen
Ud over at gøre din hverdag bedre, kan du også udføre bedre på arbejdspladsen med nogle anvendte teknikker, som vi lære af ergonomi.
En masse fokus for komfort på arbejdspladsen kommer fra placeringen af den computertastatur og mus. Med udviklingen i teknologi skal vi omstille os til at justere placeringen af vores hænder og håndled. Ukorrekt anvendelse af tastaturet og den forkerte placering af håndled i lange perioder kan forårsage karpaltunnelsyndrom.
Den korrekte placering af tastaturet er blevet drøftet af ergonomer. De er alle enige, håndled skal niveau på alle tidspunkter, med hyppige rastepladser for nedbøjning musklerne. Det foreslås, at albuen bør være lidt lavere end hvor håndled er placeret.
Udviklingen af særlige måtter, tastaturer og andre produkter hjælper med støtte af håndled og arme. Disse har også været øget bevidsthed og uddannelse vedrørende forskellige forebyggende teknikker.
Professionel Assistance med ergonomi
Mange mennesker kan høre om ergonomi og forsøger at anvende teknikker til deres daglige liv eller i deres arbejdsplads; en uddannet professionel kan dog ofte oprette flere positive resultater. En uddannet professionel kan vise mennesker, præcis hvor du skal placere hænderne, sådan sidde og selv give anbefalinger om at ændre arbejdsområdet eller beboelsesrum.
Læring ergonomi kan være en meget simpel proces og kan kun tager lidt tid for at justere gamle vaner. Ved at være opmærksom på din kropsholdning og værktøjerne kan, du bruger du finde at du arbejde mere effektivt og med mere komfort.

5 thoughts to “Praksis af ergonomi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.