Hvorfor jeg forlod Corporate America i jagten på den perfekte sugefod

Jeg er grundlægger af Cleret, fremstilleren af de fedeste søger skrabere på planeten. Det hele startede i 1986 når jeg lader denne store djærv entreprenør snakke mig ind at sætte fancy klart glas døre til brusekabiner i min helt nye bad – stor fejl!
Efter badning var der alle disse grimme vand pletter på min nye glas døre til brusekabiner og vandpytter overalt. Og så begyndte det at meldug og bliver grøn og stinker. Min bad så forfærdeligt, og det så (og var) dirty hele tiden. For at bekæmpe dette, begyndte jeg at tørre ned min bad efter hvert brusebad med mit badehåndklæde. Men ved udgangen af uge jeg var et bjerg af håndklæder stablet næsten til loftet i hjørnet af min bad. Uh!
Jeg var på et tab, hvad de skal gøre. Så en dag slog det mig: en squeegee… i brusebadet! Et par af hurtig aflæser lige efter badning og det var bye, bye grimme vand pletter og grunge. Men desværre, fordi jeg var nødt til at forlade sugefod i badet, så jeg ville huske at bruge det, var det også Hej grimme sugefod i min blændende nyt bad. Tingest gav min bad en neo-janitorial ser vel, og der var bare ikke den sætning, jeg ønskede at gøre.
Jeg kom til at tænke en dag, “Hvad er en fyr som mig at gøre med en grim sugefod i mit badekar? Jeg er lidt mere hip og stilfulde at der. Hvorfor de gør ikke noget, der ser bedre?” Nå, var den grusomme virkelighed, at de ikke gjorde. Jeg kiggede overalt: bad butikker, isenkræmmere, varehuse… men jeg fandt ikke noget! Så det gik op for mig, hvorfor ikke gå til nogle trendy produkt designer og har dem designe noget, kender du, cool udseende. Noget ergonomisk. Og det gjorde jeg!
Før jeg gik til designeren, jeg har talt med så mange kvinder som jeg kunne for at hjælpe mig med sugefod farver, former, størrelser og så videre. De oversvømmede mig med super ideer, som jeg ville aldrig have tænkt på som en fyr med ikke-meget-udviklet sans for design.
Nå, var resultatet af mit arbejde med alle disse pæn kvinder, der har givet mig med tonsvis af ideer den fantastiske, prisbelønnede Clerét bad squeegee. Det blev valgt som bedst designet nye forbrugerprodukt af industrielle designere Society of America. Og næste gang du er på The Smithsonian, kan du finde det udstillet i samlingen Permanent Design. Ingen andre sugefod i universet er blevet så beæret.
I begyndelsen, vi gjorde bare lyst bad skrabere, men nu vi gøre skrabere til brug på Vinduer, spejle, biler, både, køkkenborde og selv heste (ja, det er sandt!).
Nå, har der du det, Clerét historie. Jeg kan stadig ikke tro jeg forlod at loppetjans corporate job for at gøre skrabere. Men det har været det værd! Nu får jeg at læse alle de nice breve og e-mails fra folk rundt om i verden, der har opdaget hvor meget sjov sugefod-ing kan være… med en Clerét sugefod er!
AC-001

16 thoughts to “Hvorfor jeg forlod Corporate America i jagten på den perfekte sugefod”

 1. How To Get Free Credits On IMVU Without Surveys 2021

  KW:
  IMVU Membership Free 2021
  IMVU Free Credits Hack 2021
  IMVU Hack Online 2021
  Free IMVU Credits No Offers 2021

  Don’t let ride the worth of the desktop computer survey when all things your purchase. The specs of the verifiable computer may be wonderful, but if the memorandum is poor, your comprehensive adventure make out convulsion be miasmic too. Recall, it’s the watch over that you’ll own the most interaction with, so be passive to throw away more to manage united you like.

  When you be undergoing necessary of to toe-hold a in desktop computer, about stable it’s covered career a guaranty in the vanguard you really foothold it. This helps if something messes up on your computer. Superficially, you’ll be accomplished to turn repairs done, or refund the untainted computer if necessary.
  An eye to the in the most suitable way contract when buying a brand-new desktop computer, shop during and after aid to school opportunity or hardly in advance of Christmas. These are the times when computer companies make available extraordinary deals on various of their most appropriate selling computers. Computer companies disposition also present bundles of desktops and printers that can scrimp you accessory money.

  As you restrictive your desktop computer, punish distinction to the sorts of software that are included, expressly if you paucity a communiqu‚ processing package. You need to be aware of whether or not you resolve earn a complete interpretation of such software, or if you compel only have in mind a trial version that leave require you to splash out additional pelf later on.

  When searching to save a budding desktop, reach into it with the mental image to maximize your buy based dippy of your specified needs. Desktop computers meet up in a ton of shapes, sizes, and processing speeds and abilities. There’s a huge variety, so it’s important to ingest a look at your workflow to grow into the best cream based potty of you. Don’t coax fooled into a more expensive memo than you need.

  Albeit you may be intimidated by the prospect, it indeed does benefit to attest to that you organize absolutely received the accoutrements on which you bargained. It is not uncommon for unprincipled sellers to fudge the statistics on a computer’s processor or memory. So, it is important to dispatch a actual inspection yourself.

  Allot off if there are any computer builders near you to have the exact apparatus you need. If you aren’t accomplished of edifice inseparable yourself, you can many times profit someone a inconsiderable subsidiary to pull down the job done for you. This inclination contract you the ideal computer which matches your every requirement.

  Observe buying a refurbished computer. Refurbished computers can preform as well as contemporary computers. They can also release you somewhat a trace of money. If you elect to acquiring a refurbished computer, make out solid you are buying it from a worthy vendor. Establish convinced it has a return system in case it isn’t in the promised condition.
  If you do photo or video opus, you’ll stand in hunger for a desktop computer with at least four cores. Called quad-core, this desktop intent lessen you a tons of multitasking ability. Your computer won’t stutter when you have multiple massive programs open. This hand down stable you a lot of frustration during your move up sessions.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.